Kjellerhaugen

Om å finne seg sjøl uten å miste forstanden

Om meg

Jeg heter Mariann Kristiansen og er 39 år. Tidligere jobbet jeg som grafisk designer og kommunikasjonsrådgiver, men nå går jeg på lærerutdanning for 1.-7. trinn. Jeg er gift og har to barn fra tidligere forhold.

Denne bloggen er et resultat av mange tanker og formålsløs skribling. Jeg vil skrive om hvor vanskelig det kan være å gjøre voksenting, selv om man på papiret er voksen. Hvor fantastisk bra og hvor grusomt livet kan være. Om smått og stort jeg bryr meg om.

Hvorfor heter bloggen Kjellerhaugen? Fordi det er navnet på hjemgården min. Et gammelt og solid navn som gir meg en god følelse og minner meg på hvor jeg kommer fra. I desember 2014 tok jeg og samboeren min over den lille gården. Min mor hadde flyttet på sykehjem og alternativet var å enten selge den eller flytte inn. Vedlikeholdsbehovet er stort og vi har mye arbeid foran oss i årene som kommer. Men kanskje det kan bli veldig fint? Vi får se 🙂

Vil du sende meg en mail kan du gjøre det på: mariannhk79@icloud.com

5 comments

Add yours →

  1. Kor flink du e å skrive Mariann!
    Gleder meg til å lese neste oppdatering fra deg:)

  2. Det e flott at du setter ord på det! Takk for at du deler!

  3. Bokproduksjon og korrekturlesing skjønner jeg kan gjøre et godt talent knallgod!
    Du skriver veldig bra om tema som berører. Ser frem til fortsettelsen!
    Lykke lykke til i letingen, – tror du er på god vei 🙂

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

© 2021 Kjellerhaugen. Theme by Anders Norén.